Beoordelingen van La Cubanita Meppel

Recente recensies van La Cubanita Meppel

4 sterren na 38 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet bijzonder, gehaktballetjes leken wel uit de vriezer te komen, andere dingen ook niet echt lekker. Niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren alle sausjes vergeten bij de verschillende gerechten..

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet, opmaak viel tegen zag er niet zo uit als op de online site, geen spareribs meer voorradig. Voor het geld wat je besteed mag je ook wel iets verwachten toch? Heb dit ook doorgegeven via de mail maar helaas nog geen reactie terug. Terwijl je zou zeggen dat je er in deze tijd boven op moet zitten. Proeflokaal Bregje zag er ook niet opgeruimd uit om afhaalgasten te ontvangen bijv: dozen van leverancier voor de bar, geen muziek, volop licht aan. Ik hoop nog iets van u te horen. groet Sjors.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Ik had extra brood besteld, helaas niet ontvangen

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee boxen met verschillende tapas gerechten. Op zich was alles lekker, maar lauw geworden. De hamburgers roken naar bedorven vlees en smaakten erg muf. Deze durfden we dan ook niet op te eten. Voor wat je krijgt vind ik de prijs prestatie verhouding te duur. Volgende keer proberen we het toch ergens anders.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2 tapasschotels besteld. Warm en koud. Prima verzorgd en lekkere hapjes . Bestelling stond klaar en , de warme hapjes waren nog goed warm!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cheesecake was wat oud en beetje frommelig. De punt was eraf. Hamburgertjes waren flets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed voor elkaar👌. Heerlijk gegeten. Goed warm!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle bestelling. Helemaal top

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op tijd geleverd en alles smaakte heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te duur voor de kwaliteit en eten was lauw/koud.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zag er bepaald niet zo uit als op de foto's, maïs was ongaar, aardappeltjes aangebrand. Twee gerechten ontbraken bovendien en zouden direct worden bezorgd, maar lieten nog twintig minuten op zich wachten. En toen het kwam ontvingen we ook nog maar drie ipv vier kroketjes. Kwaliteit eten, presentatie eten en service waren alle niet goed. Erg jammer, zonde van het geld

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de warme als de koude tapas waren lauw( werden gestapeld geleverd), bijna mijn tanden gebroken op het brood, cheececake was een prutje geworden, bezorging was veel te laat (zonder te informeren oid), kwaliteit was matig. Echt heel jammer :(

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging van Bregje Meppel was erg vriendelijk! Daarnaast werden we goed op de hoogte gehouden betreft de status van onze bestelling, erg prettig! Ook het eten was erg lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de warme tapas bijna koud, de smaken zijn prima, bezorgen moet sneller kunnen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten. Stond op tijd klaar en was nog goed op temperatuur. Mooi gepresenteerd op een vakjesschaal met de sausjes apart. Goede porties ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd gebracht. Door deze mogelijkheid lekker makkelijk, een gezellig etentje thuis gehad. Smaak van alle tapas prima. De gefrituurde zeeduivel prima smaak, maar weinig vis. Iedereen aan te bevelen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden hier heel veel van verwacht. Dit viel enorm tegen: het eten was koud, smaakt gefrituurd, zag er niet lekker uit, alles was donkerbruin met frituurlaag. Het enige dat lekker was, was het stokbrood. Dikke teleurstelling.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas waren lekker. Ook nog goed van temperatuur na bezorging. Jammer wel dat geadverteerd wordt met actie: twee tapasboxen bestellen en dan gratis Disaronno Sour met glazen. Geen Disaronno gezien en ook geen glas gezien.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Goede porties en het smaakte allemaal goed. Super leuk dat je gratis 2 drankjes krijgt bij 2 boxen. Eten was al wel erg afgekoeld, jammer. Volgende keer warm afgeleverd = 5 sterren!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot gedeelte van eten was helemaal koud toen het bezorgd was. (Reeds contact over geweest)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb twee warne tapas schotels besteld en had een heel sterk frituur gevoel bij mij eten en niet iiets dat met liefde gekookt was. De spareribs vond ik lekker. De rest was niet bijzonder smakelijk met een hoog frituur of kant en klasr i gekocht gevoel. Erg jammer in deze tijd waarin we iedere week bij een andere ondernener in Meppel wat bestellen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hapjes waren warm, maar niet superwarm. Dus niet te lang wachten met opeten. Helaas zaten er geen sausjes bij de kroketten. De kipsalade was super lekker. Er zaten zelfs extra stukjes kip op. Volgende keer zou im zeker nog een keer bestellen.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en heel goed bevallen. Alleen de sausjes vonden wij niet zo!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes een mail wanneer ze onderweg zijn met je bestelling, keurig op tijd bezorgd. Eten was heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig kroketjes, harde meloen, hard brood en aan de aardappeltjes zat weinig smaak. Er waren ook lekkere dingen, maar voor dit geld doen we het niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, meer dan genoeg, goed verpakt zodat het warm aankomt en sausjes keurig apart en gelabeld welke saus waarbij gegeten hoort te worden :)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder gerechtje was gewoon echt lekker! Ook zeer geschikt voor kinderen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.